DocumenthoudersBezig met laden...
5 Magnetische insteekhoezen A4 Zwart
5 Magnetische insteekhoezen A4 Zwart
€ 21,95 *
Prijs per set

 

Efficiënt werken: daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Wil jij altijd al je belangrijke documenten bij de hand hebben en snel kunnen raadplegen? Dan bieden documenthouders dé oplossing. Zeker als je veel met losse ordners en papieren werkt, kan je het overzicht verliezen, papieren raken kwijt of raken verzeild in de enorme stapel boekwerk. Om geordend te werken, zijn documenthouders de uitkomst. Bij Scrumartikelen bestel je talloze magnetische documenthouders, waardoor jij jouw spullen niet alleen overzichtelijk bewaard, maar ook een geschikte locatie geeft.
 

Documenthouders: de chaos van papierwerk voorbij

Stapels papieren, diverse mappen, belangrijke documenten: het kan veel chaos veroorzaken. Veel documenten betekent ook veel kansen om cruciale documenten kwijt te raken. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Dit doe je door orde te creëren op kantoor. Met documenthouders structureer jij je papieren op een wenselijke manier en zorg je voor een overzichtelijke administratie. Naast het waarborgen van essentieel papierwerk creëer je ook nog eens meer rust in het hoofd. Je voorkomt ronddwalende papieren op het bureau en weet documenten altijd in een mum van tijd te vinden.
 

Magnetische documenthouder

Bij Scrumartikelen geloven we in de kracht van een scrum: door één centrale plek te creëren voor jouw documenten en informatie, ontstaat er veel orde in een organisatie. We werken daarom met magnetische documenthouders. Deze houders zijn aan een magnetisch whiteboard  of kanban board te bevestigen, waardoor je altijd de gewenste documenten bij de hand hebt. Of dit nu tijdens een vergadering is of tijdens het uitvoeren van de kanban methode: jouw papierwerk bevindt zich op één centrale plek. Het geeft een extra dimensie aan de vergadering en geeft structuur tijdens een kennissessie. Je hebt geen losse papieren meer verstrooid over de tafel, maar bevestigt deze eenvoudig aan het bord.
 

Documenthouders kopen: de mogelijkheden

Bij Scrumartikelen kun je diverse documenthouders verkrijgen. We zetten ze op een rijtje:
  • Ringband magnetisch. Met deze band hang je producten overzichtelijk aan een magnetisch bord en geef je deze een praktische plek.
  • Papierklem magnetisch. Aan de papierklem kun je diverse papieren bevestigen en altijd naar teruggrijpen tijdens een belangrijke vergadering.
  • Magnetische fotohouders. Documenten bij de hand houden in de vorm van foto’s? Plaats deze in een magnetische fotohouder en plak deze op het bord. Je plaatst deze op een strategische plek.
  • Magnetische header. Titels van documenten mooi weergeven op een scrumbord? Dit doe je ideaal met een magnetische header. Zo creëer je pas écht overzicht!
  • Magnetische insteekhoezen. Met deze magnetische hoezen worden documenten en afbeelding makkelijk toegevoegd aan het bord. Extra fijn: je papieren blijven door de hoezen altijd schoon.
De producten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies de door jou gewenste kleur en bestel jouw documenthouders.
 

Geen krassen door jouw documenthouder

De documenthouders van Scrumartikelen zijn voorzien van sterke magneten en rubber om krassen op het scrumbord te voorkomen. Hierdoor kun je deze dus eenvoudig verplaatsen en ordenen, zonder dat het vervelende littekens achterlaat. De kwaliteit blijft dus in takt en wordt niet aangetast. Wil jij een documenthouder kopen die geen schade aanbrengt aan jouw bord? Dan ben je bij Scrumartikelen aan het juiste adres.
 

Documenthouder kopen bij Scrumartikelen

Documenthouders kopen doe je bij Scrumartikelen. Ons assortiment bestaat uit diverse producten om jouw papieren overzichtelijk op te bergen en achter de hand te hebben tijdens een vergadering. Geloof jij net als ons in de kracht van Scrumartikelen? Kies dan voor onze magnetische documenthouders. Je bevestigt de producten eenvoudig aan jouw scrumbord en hebt altijd jouw gewenste documenten binnen handbereik.

Heb je vragen over onze documenthouder of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust even contact met ons op, dan gaan wij direct met je vraag aan de slag. Bestel jij jouw producten bij ons, ontvang je deze de volgende werkdag al in huis. Zo kun je meteen met jouw documenthouder aan de slag.

Bekijk ook onze:


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Mail naar info@scrumartikelen.nl en we nemen direct contact met je op!