Whiteboards

 


Bezig met laden...
Whiteboard Zwart Frame - Verschillende Formaten
Whiteboard
€ 100,00 *
Prijs per stuk
Whiteboard Aluminium Frame - met eigen bedrukking
Whiteboard met eigen bedrukking
€ 275,00 *
Prijs per stuk
Kantelbord 120 x 200 cm
€ 399,00 *
Prijs per stuk

 

Een whiteboard is niet meer weg te denken op scholen en kantoren. Het is een effectief middel binnen organisaties en ondersteunt bij de communicatieoverdracht. Wil je een whiteboard kopen? Bij Scrumartikelen bestel je al jouw kantoorartikelen. Wil jij meer efficiëntie creëren en vergaderingen of lessen structureren? Bestel vandaag nog jouw whiteboard en ga morgen al aan de slag met dit praktische hulpmiddel.
 

Waarom een whiteboard kopen?

Vergaderingen kunnen veel chaos veroorzaken. Om dit te structureren is een whiteboard ontzettend functioneel. Sterker nog: het helpt bij het ordenen van alle informatie. Een whiteboard geeft de mogelijkheid om zaken te visualiseren en tot leven te brengen. Zeker bij complexe en verwarrende cases kan dit erg prettig zijn. Het geeft een beeld bij de informatie, waardoor deze optimaal verwerkt kan worden. Een whiteboard is ideaal om ideeën concreet te maken. Door bepaalde zaken simpelweg op te schrijven, geeft dit al meer ruimte om verbanden te leggen en daadwerkelijk een plan te maken. Zeker bij bedrijven kan dit erg wenselijk zijn en de creativiteit én effectiviteit bevorderen.
 

Whiteboard bestellen voor de planning

Loopt het plannen niet zo soepel en wil je één centrale plek om de taken bij te houden? Een whiteboard biedt de ideale oplossing om orde te scheppen in een bepaalde organisatie. In één oogopslag kun je de totale planning visualiseren, waardoor deze altijd door alle medewerkers te bekijken is. Sterker nog: de planning is op ieder moment aan te passen en om te gooien als blijkt dat deze nog niet klopt. Zo kan er dus actief op de actualiteit ingespeeld worden en hoef je niet te wachten op uitgedraaide uittreksels. Bij Scrumartikelen bieden we de mogelijkheid om een whiteboard met scrumbedrukking te bestellen. Hierbij heb je dus een vaste basis en maak je het nog makkelijker om een overzichtelijke planning te creëren.
 

Whiteboard bestellen voor scholen

Op scholen draait het om de kennisoverdracht. De informatie vliegt je om de oren. Een whiteboard kopen is de uitstekende uitkomst om de rode draad niet uit het oog te verliezen. Door puntsgewijs cruciale informatie te noteren of dingen extra uitleg te geven, zorg je ervoor dat de informatie écht binnenkomt. Van het maken van een complexe rekensom tot een korte samenvatting: een whiteboard leent zich voor iedere toepassing. Maak de informatie behapbaar en investeer in een whiteboard naar wens.

 

De maten van een whiteboard online

Bij Scrumartikelen kun je jouw whiteboard kopen. De mogelijkheden zijn divers en pas je dus aan op jouw behoeften. De whiteboards zijn verkrijgbaar in diverse formaten:
 • 30 x 45 cm
 • 45 x 60 cm
 • 60 x 90 cm
 • 90 x 120 cm
 • 90 x 180 cm
 • 100 x 150 cm
 • 100 x 200 cm
 • 120 x 150 cm
 • 120 x 180 cm
 • 120 x 200 cm
 • 120 x 24 cm
 • 120 x 300 cm
De formaten variëren dus van heel klein tot groot. Welk board bij je past, hangt af van de toepassing en de ruimte die je hebt. Neem bij vragen gerust even contact met ons op.

 

Whiteboard kopen: de uitvoeringen

Het whiteboard is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Dit hangt voornamelijk af van de locatie van het board. Komt het whiteboard in een lege ruimte te hangen, dan is het wenselijk om deze op te hangen. Echter kan het ook voorkomen dat er geen lege muren zijn om het whiteboard aan te vestigen. In dit geval komt een kantelbord of een ezel goed van pas. Een kantelbord kan gemakkelijk verplaatst worden en is dus niet gebonden aan één vergaderruimte of lokaal. Ook een ezel biedt de mogelijkheid om het whiteboard in te plaatsen, zonder deze op te hangen. Zo vind je gegarandeerd een whiteboard die past bij de gelegenheid.
 

Optimaal het whiteboard optimaal

Om alle functies uit het whiteboard te halen, bestel je bij ons talloze andere artikelen om het resultaat te optimaliseren. Het whiteboard biedt de basis en de producten maken deze ervaring compleet. Voeg bijvoorbeeld herschrijfbare magneten, smileys, markers en reinigingsdoekjes toe aan je bestelling. Zo kun je bij aanschaf meteen aan de slag met jouw whiteboard en geniet je van een optimale werking. Ook kan een whiteboard als basis fungeren om bijvoorbeeld een kanbanbord te maken. 
 

Een whiteboard kopen bij Scrumartikelen

Een whiteboard bestellen doe je bij Scrumartikelen. Onze whiteboards zijn gegarandeerd van de beste kwaliteit en bieden dé orde die je nodig hebt. Bestel je deze vandaag voor 21:00 uur, dan kun je morgen al uitdagende kunstwerken maken op het whiteboard. Heb je hulp nodig? Stel deze dan via de mail, dan nemen wij meteen contact met je op!

Bekijk ook onze:


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Mail naar info@scrumartikelen.nl en we nemen direct contact met je op!