Herschrijfbare MagnetenBezig met laden...
75 Magneten Balk 7,5 cm
75 Magneten Balk 7,5 cm
€ 24,95 *
Prijs per set
25 Magneten Balk 7,5 cm
25 Magneten Balk 7,5 cm
€ 9,95 *
Prijs per set
25 Magneten Balk 15 cm
25 Magneten Balk 15 cm
€ 12,95 *
Prijs per set
5 Naam Magneten Man
5 Naam Magneten Man
€ 9,95 *
Prijs per set
5 Naam Magneten Vrouw
5 Naam Magneten Vrouw
€ 9,95 *
Prijs per set
5 Tekstballon Magneten
5 Tekstballon Magneten
€ 9,95 *
Prijs per set
25 Magneten Vierkant 5 cm
25 Magneten Vierkant 5 cm
€ 9,95 *
Prijs per set
6 Titel Magneten 17 x 7 cm
6 Titel Magneten 17 x 7 cm
€ 9,95 *
Prijs per set

Herschrijfbare magneten zijn razend populair op kantoren en scholen. Niet alleen zijn onze beschrijfbare magneten nuttig voor allerlei Scrum gerelateerde projecten. Ze zijn ook inzetbaar voor allerlei andere doeleinden, zowel zakelijk als privé.

Wat kun je met beschrijfbare magneten?

Met de magneten om op te schrijven kun je erg veel kanten op. Zo zijn ze van origine bedoeld voor het gebruik bij scrumprojecten. Op een magnetisch scrumbord kunnen de magneten gebruikt worden om taken te noteren. Deze zijn vervolgens eenvoudig te verplaatsen van de backlog naar in progress, in review of done. Ook binnen het onderwijs kunnen de beschrijfbare magneten goed gebruikt worden om projecten uit te werken op een schoolbord. Maar natuurlijk zijn onze magneten ook perfect in te zetten om thuis de taalverdeling op de koelkast te plakken.

Wil je aan de slag met de kanban methode? Dan ben je met deze herschrijfbare magneten ook goed geholpen. 

De herschrijfbare magneten

Bij Scrumartikelen verkopen we veel verschillende magneten. Veel van deze magneten zijn herschrijfbaar, hierdoor kun je ze altijd schoonvegen en hergebruiken. De standaard gekleurde herschrijfbare magneten verkopen we in sets van 25 stuks. Daarnaast bieden we deze aan in verschillende formaten waardoor er altijd een geschikt formaat tussen zit. Daarnaast verkopen we ook magneten in de vorm van een tekstballon en magneten met het gezicht van een man of vrouw erbij. Dit draagt bij aan de veelzijdigheid van de magneten.
 

Over scrumartikelen

Scrumartikelen is de webshop voor alle scrum gerelateerde artikelen. Met een breed assortiment aan magneten, scrumborden, planning poker kaarten en nog veel meer zijn we de one stop shop voor alles over scrum.. Wij leveren onze producten aan zowel particuliere en zakelijke klanten. Als de artikelen op een werkdag voor 21:00 worden besteld worden ze de volgende werkdag nog bij je thuis geleverd. Voor €4,95 worden je artikelen al bij je thuis bezorgd in Nederland, Duitsland en België. Daarnaast zijn we via de mail bereikbaar voor al je vragen, we doen ons uiterste best om hier zo snel mogelijk op te reageren.

Verschillende magneten

Scrumartikelen verkoopt veel verschillende magneten. Zo zijn er magneten om op te schrijven, normale magneten en ook magneten in verschillende maten en vormen. Ze zijn breed inzetbaar voor allerlei doeleinden. De beschrijfbare magneten zijn erg handig om te gebruiken als moodboard of als post it’s. Ook kun je er makkelijk mee plannen of presenteren, kortom je kunt ze overal voor gebruiken.

 Bekijk ook onze:


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Mail naar info@scrumartikelen.nl en we nemen direct contact met je op!