Markers & ReinigingstoolsBezig met laden...
5 Whiteboard Fijnschrijvers Zwart
5 Whiteboard Fijnschrijvers Zwart
€ 9,95 *
Prijs per 5 stuks
Whiteboard Reinigingsspray 250ml
Whiteboard Reinigingsspray 250ml
€ 5,95 *
Prijs per stuk
Reinigingsdoekje met magneet - 2 stuks
Reinigingsdoekje met magneet - 2 stuks
€ 8,95 *
Prijs per stuk
Reinigingsdoekje met magneet - 1 stuk
Reinigingsdoekje met magneet - 1 stuk
€ 5,95 *
Prijs per stuk


Whiteboard markers

Bij Scrumartikelen.nl vind je een breed aanbod aan whiteboard markers. In ons assortiment vind je zowel markers als whiteboard fijnschrijvers. Met de markers kies je voor opvallende en dikke letters, terwijl de fijnschrijvers ideaal zijn om opmerkingen of andere extra notities toe te voegen aan je whiteboard. Met de whiteboard markers van Scrumartikelen wordt schrijven op een whiteboard in ieder geval een stuk eenvoudiger. Het is belangrijk dat je bij een whiteboard echt de speciale whiteboard markers gebruikt. Met andere markers loop je namelijk het risico dat je je whiteboard niet meer kunt schoonmaken.

Als je met de kanban methode aan de slag kunnen deze whiteboard markers ook goed van pas komen. Deze markers zijn geschikt voor kanban boarden

Whiteboard doekjes

Met de whiteboard reinigingsdoekjes van Scrumartikelen kun je heel eenvoudig wissen wat je hebt geschreven op je whiteboard. Onze reinigingsdoekjes zijn voorzien van een magneetje, hierdoor bevestig je ze eenvoudig aan je whiteboard waardoor de doekjes niet snel kwijt zullen raken. Dat is wel zo prettig wanneer je een volgeschreven whiteboard wilt schoonmaken. De whiteboard schoonmaakdoekjes komen het beste tot hun recht wanneer je ze combineert met een van onze reinigingsspray's.

Een schoon bord met whiteboard reinigingsspray

Naast dat we vochtige reinigingsdoekjes verkopen, hebben we ook de droge reinigingsdoekjes met magneet in ons assortiment. Deze gebruik je idealiter in combinatie met onze whiteboard reinigingsspray. Deze spray met een inhoud van 250ml gebruik je om jouw whiteboard schoon te maken. De spray zorgt ervoor dat hetgeen wat op het bord staat makkelijk verwijderd kan worden met een reinigingsdoek. Hierdoor is jouw whiteboard weer zo goed als nieuw na het schoonmaken.

 

Over scrumartikelen

Scrumartikelen is de webshop voor alles wat komt kijken bij scrumprojecten op de werkvloer. De producten die veel bij de scrum methodiek worden toegepast zijn onder andere whiteboards, herschrijfbare magneten en magnetische rasters. Deze producten zijn naast scrum ook in te zetten in bijvoorbeeld het onderwijs, maar ook gewoon voor privégebruik. Dit maakt onze producten veelzijdig inzetbaar. Wanneer je voor 21:00 bij ons een bestelling plaatst, dan worden de producten de volgende dag geleverd. Ideaal wanneer tijd een grote factor is.

Bekijk ook onze:


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Mail naar info@scrumartikelen.nl en we nemen direct contact met je op!