Whiteboard of kantelbord met eigen bedrukking

Productomschrijving


Ben je op zoek naar een whiteboard of kantelbord met een eigen bedrukking? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij kunnen alle vormen en maten whiteboarden leveren met een op maat gemaakte bedrukking. Daarbij maken we gebruik van een geavanceerde techniek genaamd sublimatie, welke speciaal is ontworpen om aan de behoeften van onze zakelijke klanten te voldoen. Met deze methode wordt de inkt diep in het oppervlak van het whiteboard geïntegreerd, waardoor een kleurvast en duurzaam resultaat wordt bereikt. Dankzij de sublimatietechnologie blijft het whiteboard vrij van vervaging of verkleuring, zelfs bij intensief gebruik.

Bovendien is het oppervlak uiterst glad, waardoor de inkt geen kans krijgt om zich in poriën op te hopen. Dit zorgt voor een soepele schrijfervaring en voorkomt eventuele vlekken of lastige reiniging.

Met onze hoogwaardige sublimatietechniek kunnen zakelijke klanten genieten van whiteboards van uitstekende kwaliteit die voldoen aan de eisen van professioneel gebruik, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van de gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid die onze producten bieden.

Alleen een schets of idee is al voldoende voor onze ontwerpers

Nog geen volledig uitgedacht ontwerp of tekening? Geen enkel probleem! We hebben een team ontwerpers klaar staan die met jullie idee of schets aan de slag gaan. We zullen het idee verder uitwerken en het concept terug mailen. We blijven dit concept aanpassen tot je 100% tevreden bent. Pas als de drukproef door jullie wordt goedgekeurd gaan we daadwerkelijk aan de slag met de productie.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Klik op bovenstaande knop om een offerte aan te vragen.
  2. Je ontvangt een offerte per e-mail.
  3. Zodra de offerte akkoord is gaan we aan de slag met het ontwerp. Je ontvangt binnen enkele dagen een eerste digitale versie. 
  4. Neem rustig de tijd om het ontwerp te bekijken en geef eventuele aanpassingen aan ons door. Pas als je 100% tevreden bent over het ontwerp gaan we door naar de volgende stap. 
  5. Je ontvangt van ons een digitale drukproef. Na akkoord op deze drukproef gaan we het whiteboard produceren.
  6. Binnen 3 a 4 weken wordt het whiteboard afgeleverd. Zodra de exacte afleverdatum bekend is hoor je dat van ons per e-mail.

 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 16040187

Staat: Nieuw

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Mail naar info@scrumartikelen.nl en we nemen direct contact met je op!