Scrum Magneten StartpakkettenBezig met laden...
Premium Scrum Magneten Startpakket
Premium Scrum Magneten Startpakket
€ 199,95 *
Prijs per set
Basic Scrum Magneten Startpakket
Basic Scrum Magneten Startpakket
€ 99,95 *
Prijs per set
Combi Set Whiteboard Magneten 16-delig
Combi Set Whiteboard Magneten 16-delig
€ 14,95 *
Prijs per set
Scrum magneten winnen het aan populariteit met de toenemende mate waarin de scrum methodiek wordt toegepast bij bedrijven. Ze zijn voornamelijk te vinden op kantoren en op scholen. Maar ook thuis zijn ze prima te gebruiken om overzicht te houden. Je kan namelijk met de Scrum whiteboard magneten gemakkelijk een planning maken voor op het scrumbord, kanbanbord of gewoon thuis op de koelkast. Ook zijn de magneten makkelijk schoon te vegen en daardoor onbeperkt bruikbaar. De Scrum magneten worden in pakketten verkocht en er zijn ontzettend veel verschillende soorten en maten bij ons verkrijgbaar. Ook kun je bij scrumartikelen terecht voor nog meer kantoor- en school artikelen. Neem vooral een kijkje op de website.

Wat zijn Scrum magneten?

Scrum magneten zijn de logische verbetering voor de standaard post it’s op je scrum bord. Post it’s zijn geschikt voor eenmalig gebruik en moet je daarna weggooien, niet bepaald handig en ook niet milieuvriendelijk. Met scrum magneten is dit probleem verholpen. Deze herschrijfbare magneten zijn eenvoudig schoon te vegen waardoor je ze voor ieder project opnieuw kunt gebruiken. De magneten zijn daardoor niet alleen geschikt voor scrumprojecten, maar kunnen ook goed in het onderwijs en in de privésfeer gebruikt worden.
 

Voordelen van scrum magneten

Er zitten erg veel verschillende voordelen aan het gebruiken van Scrumartikelen.
  • Met de scrum magneten behoudt je het overzicht van al je taken. Daarnaast kan je ook makkelijk en overzichtelijk een planning maken en die bij houden.
  • Met de scrum whiteboard magneten kun je in de klas gemakkelijk een overzicht creëren voor de kinderen. De scrum magneten komen in allerlei verschillende kleuren en vormen, hierdoor trekken ze de aandacht en zijn ze goed te gebruiken om taken te categoriseren.
  • De scrum magneten zijn herbruikbaar waardoor ze voor een langere tijd goed blijven.
  • De scrum magneten zijn van goede kwaliteit en blijven goed op hun plek zitten vanwege de sterke magneten.
  • Als je bij Scrumartikelen besteld voor 21:00 op een werkdag, heb je de artikelen morgen al in huis, waardoor je ze meteen kan gebruiken. We zijn per mail bereikbaar, of via het contactformulier op de website. We proberen je bericht altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.

Visualiseer jouw doelen met scrum magneten

Met de scrum artikelen ben je dichter bij het bereiken van je projectdoelen dan ooit. Door het gebruik van deze scrum magneten wordt het een stuk eenvoudig om deze doelen overzichtelijk in kaart te brengen. We verkopen een aantal handige startpakketen. Een basis scrum magneten startpakket waarmee je alles in huis haalt om je eerste scrum projecten in goede banen te leiden. Met het premium scrum magneten startpakket weet je echter zeker dat het nooit zal ontbreken aan magnetische post it’s. Bekijk hierboven het aanbod scrum magneten startpakketten en start aan jouw scrum reis.

Bekijk ook onze:


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Mail naar info@scrumartikelen.nl en we nemen direct contact met je op!