Is het mogelijk om als bedrijf of particulier op rekening te bestellen en deze achteraf te betalen?

Ja, het is zeker mogelijk om op rekening te bestellen.

Bij het afrekenen in de webshop kunt u kiezen voor de betaalmethode 'Op Rekening'. Als u kiest voor deze betaalmethode wordt de bestelling meteen verzonden en kan de factuur van de bestelling achteraf betaald worden.

De standaard betaaltermijn is 14 dagen. Heeft uw bedrijf een ruimere betaaltermijn? Vraag daar dan even per mail akkoord voor via info@scrumartikelen.nl

De factuur wordt alleen digitaal per mail verzonden naar het opgegeven mailadres. We versturen geen facturen per post.Is het mogelijk om als bedrijf te bestellen door middel van een inkooporder per mail?

Ja, dat is zeker mogelijk. De inkooporder kan per mail verzonden worden naar info@scrumartikelen.nl Wij zorgen ervoor dat de informatie zoals factuuradres, afleveradres en referentie of kostenplaats netjes wordt overgenomen op de factuur.Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland zijn de verzendkosten 4,95 euro ex btw. Buiten Nederland rekenen we 14,95 euro ex btw.

Vanaf 100,- euro ex btw zijn de verzendkosten 0 euro.Waarom zijn jullie niet telefonisch te bereiken?

We willen als team zo flexibel mogelijk blijven om voor u de beste producten tegen de beste prijs te realiseren. Daarom hebben we er ook niet voor gekozen om een telefonische centrale in te richten en die continu te bemannen. Daar tegenover staat dat we snel reageren op mails die binnenkomen op info@scrumartikelen.nl. Laat ons daarom je vraag weten per mail, we komen er snel bij je op terug!Is er een showroom waar ik de producten kan bekijken?

Nee, we hebben geen showroom. We zijn een online bedrijf zonder vast kantoor of showroom. Wel kan je de producten gratis retourneren wanneer de producten toch niet naar wens zijn.Hoe kan ik een bestelling retourneren?

Laat ons even per mail weten via info@scrumartikelen.nl dat je je bestelling wilt retourneren en vermeld daarbij het bestelnummer. We nemen snel contact met je op om de retour zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.Kan ik de producten ook afhalen?

Nee, het is niet mogelijk om bestellingen af te halen. Ons externe magazijn is helaas niet ingericht op het afhalen van bestellingen. Wel zorgen we ervoor dat bestellingen die op een werkdag voor 21:00 worden geplaatst, de volgende werkdag worden geleverd.

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Over OnsScrumartikelen.nl is een handelsnaam van 2DOBOARD B.V.
Email: info@scrumartikelen.nl
Kvk nummer: 73444650
BTW nummer: NL859537729B01
IBAN nummer: NL68RABO0184310083
Postadres: Strauslaan 9, 3055CT ROTTERDAM

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.